Canaryfly: Odškodnenie za meškanie a zrušenie letu

Nárok na odškodnenie podľa nariadenia EÚ 261/2004

Nariadenie EÚ 261/2004 je pre cestujúcich ako ochranný štít. Ak sa vám stane, že máte meškanie letu, zrušený let alebo vám odmietnu nástup na palubu z dôvodu nadmerného rezervovania, môžete mať nárok na finančnú náhradu. Toto nariadenie sa vzťahuje na všetky lety s odletom z EÚ alebo lety do EÚ s európskou leteckou spoločnosťou. Ak má váš let problémy, môžete získať až 600 EUR. Je to spôsob, ako motivovať letecké spoločnosti, aby dodržiavali svoje letové plány a rešpektovali práva cestujúcich.

Odškodnenie za meškanie letu Canaryfly - kedy a ako funguje

Let so spoločnosťou Canaryfly a meškanie letu môže byť frustrujúce, ale nariadenie EÚ je tu na pomoc. Ak váš let mešká viac ako tri hodiny, môžete mať nárok na odškodnenie. Dôležité je, aby meškanie nebolo spôsobené mimoriadnymi okolnosťami, napríklad zlým počasím alebo štrajkom, ktoré letecká spoločnosť nemôže ovplyvniť. Ak sa vám to stane, stačí navštíviť našu webovú stránku a vyplniť formulár. My sa potom postaráme o všetko potrebné, aby ste získali odškodnenie, na ktoré máte nárok.

Kompenzácia za zrušenie letu Canaryfly - kedy a ako to funguje

Zrušenie letu môže narušiť vaše plány, ale našťastie existuje spôsob, ako zaň získať odškodnenie. Ak spoločnosť Canaryfly zruší váš let a neoznámi vám to aspoň 14 dní vopred, môžete mať nárok na odškodnenie. Rovnako ako v prípade meškania, ani v tomto prípade nesmú nastať žiadne mimoriadne okolnosti. Vyplnením formulára na našej webovej stránke rýchlo zistíte, či máte nárok na odškodnenie, a my vám pomôžeme, aby celý proces prebehol čo najhladšie.

Na akú výšku odškodnenia má cestujúci nárok?

Výška odškodnenia, ktorú môžete získať, závisí od dĺžky letu. Pri letoch do 1 500 km môže byť odškodnenie 250 EUR, pri letoch od 1 500 do 3 500 km je to 400 EUR a pri letoch nad 3 500 km môžete dostať až 600 EUR. Príkladom môže byť let z Prahy do New Yorku, ktorý je dlhý viac ako 3 500 km, takže odškodnenie bude 600 EUR. Ak letíte na kratšej trase, napríklad z Madridu na Tenerife, v prípade meškania alebo zrušenia letu môžete očakávať odškodnenie 400 EUR.

Kedy je splatná kompenzácia

[Kompenzácia sa vypláca, ak let nebol zrušený alebo meškal z dôvodu mimoriadnych okolností. Ak vám bol odmietnutý nástup na palubu alebo ste zmeškali nadväzujúci let z dôvodu chyby leteckej spoločnosti, máte tiež nárok na odškodnenie. Naopak, ak ste sa nedostavili na odlet včas alebo ste nemali potrebné cestovné doklady, odškodnenie nedostanete. Ďalšou situáciou, kedy nedostanete odškodnenie, je zrušenie letu z dôvodu štrajku zamestnancov letiska alebo prírodnej katastrofy.

Ako získam náhradu za meškanie alebo zrušenie letu spoločnosti Canaryfly?

Získanie odškodnenia môže byť komplikovaný proces, ale nemusíte na to byť sami. Môžete sa o to pokúsiť prostredníctvom webovej stránky spoločnosti Canaryfly, ale prečo sa namáhať, keď to za vás môže urobiť náš tím Refundio.com? Stačí vyplniť náš jednoduchý online formulár a my sa postaráme o zvyšok. S nami je získanie náhrady jednoduché a bezproblémové. Naše služby sú navrhnuté tak, aby vám ušetrili čas a energiu a zároveň zvýšili vaše šance na úspech.

Čo robiť, ak letecká spoločnosť náhradu škody zamietne?

Ak spoločnosť Canaryfly zamietne vašu žiadosť o odškodnenie, nezúfajte. Kontaktujte nás na Refundio.com a my vám pomôžeme. Naše služby zahŕňajú pomoc krok za krokom s celým procesom, od vyplnenia formulára až po právne zastupovanie v prípade potreby. S nami máte najväčšiu šancu na úspech. Naše skúsenosti a znalosti vám pomôžu prekonať prekážky, ktoré vám môžu letecké spoločnosti postaviť do cesty, a zabezpečiť, aby ste dostali odškodnenie, ktoré si zaslúžite.

Využitie služieb Refundio.com je jednoduchý a účinný spôsob, ako získať odškodnenie za meškanie alebo zrušenie letu so spoločnosťou Canaryfly. Prenechajte starosti na nás a užite si odškodnenie, ktoré si zaslúžite. Naše služby sú transparentné a bez rizika - neplatíte, pokiaľ nevyhráte.

Ktorá letecká spoločnosť zrušila váš let?

Overte svoj nárok na kompenzáciu zadarmo
Overiť